Om Malerfirma N. K. Snare

Malerfirma N. K. Snare har eksisteret siden 2000, og i al den tid har vores malerarbejde været kendetegnet ved kvalitet, service og fleksibilitet. Vi udfører alt i malerarbejde i Aarhus og omegn, bl.a. Horsens, Silkeborg, Skanderborg og Randers.

Kvalitet, service og fleksibilitet dækker over professionelt malerarbejde, som vi udfører efter aftale med dig. Er der stramme tidsplaner for et større projekt, f.eks. en køkkenombygning, strækker vi os langt for at blive færdig til aftalt tid, så de øvrige håndværkere kan komme til.

Kvalitet er også, at vi giver den rigtige rådgivning. Malerarbejdet bliver altid udført på baggrund af en tilstandsvurdering, så eventuelle skader på murværk, træværk eller andet bliver udbedret før vi maler. Vi er også altid klar med nye idéer til farver, udseende og indretning.

Får du et tilbud på malerarbejde kan du få forskellige muligheder udspecificeret, så du let kan vurdere prisen og kvaliteten ved forskellige løsninger.

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier