Maling af gulve

Gulvmaling til industri, erhverv og institutioner
Betonoverflader i produktionshaller, institutioner og lagerlokaler har brug for slidstærk beskyttelse, der kan holde til maskiner, gaffeltrucks eller slid fra mange skosåler. Gulvmalingen kan tones i op til 25.000 forskellige farver, så der er ingen grund til at nøjes med grå.

Gulvmaling skal passe til slid og dagligt brug. Til autoværksteder kan man f.eks. få maling, der er bestandig over for blødgørere i bildæk, ligesom der findes billigere alternativer til mindre brugte rum, f.eks. teknikrum, servicerum og kældre.

Har betongulvet mindre revnet eller porøs overflade, er der desuden mange muligheder for at reparere og forstærke overfladen. Det kan f.eks. ske ved at påføre epoxyimprægnering eller spartelmasse.

Gulvmaling til private
Får du malet væggene, kan det være oplagt at give rummet den sidste finish ved at give gulvet en behandling eller en ny farve.

Det er selvfølgelig oplagt at slibe og lakere trægulve, men der findes også mange muligheder for at behandle andre typer overflader. Betongulve kan males i alskens farver, og har du klinker fra et forgangent årti, kan et lag maling give rummet et helt nyt liv.

Til gulve bruger vi slidstærk og klæbefast epoxymaling, der kan holde i mange år og er yderst rengøringsvenligt.

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier