Badeværelser og vådrum

Vi har i årenes løb stået for maling af rigtigt mange badeværelser. Badeværelser og vådrum er et af de mest komplicerede rum at opbygge eller vedligeholde korrekt på grund af vand og fugt, og derfor skal malingen selvfølgelig være fugtresistent. Vi kender holdbarhedskravene til vores maling og garanterer, at vores vådrumsbehandling holder vand. 

På grund af fugt og vand er lofter, vægge og træværk hårdt belastede i badeværelser. Derfor er der særlige krav til maling af badeværelser og andre vådrum (f.eks. WC og bryggers). Reglerne er til for at undgå fugtskader og vandskader, og derfor er der konstruktionskrav til både murere, vvs-folk, kloakmestre, malere og elektrikere.

Ved større renoveringer af badeværelser står vi gerne for totalløsningen, hvis der f.eks. skal installeres vand, kloak eller strømføring. Vi samarbejder med professionelle håndværkere, som vi kender og står inde for, og på den måde får du renoveret dit badeværelse uden at skulle stå for koordinering og uden bøvl med brudte aftaler.

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier