Stuk – indendørs og udendørs

Når man taler om stuk og vægudsmykning, findes der efterhånden et utal af muligheder. Den klassiske loftroset eksisterer selvfølgelig stadig i mange varianter, men med kataloger på 70-80 sider kan man i dag finde massevis af andre moderne måder at udsmykke med stuk og paneler.

Vægrelieffer og fodpaneler, formstøbte paneler til loft og væg, loftsudsmykning i bjælkelignende materiale, stenudsmykning til badeværelser, og meget, meget andet kan give dit hjem eller dine kontorlokaler et unikt, stilfuldt præg. 
Er du i gang med en facaderenovering, er der vide muligheder for at udsmykke med stuk, så bygningen får et stilfuldt præg. Vi kan både renovere eksisterende stuk og sætte nyt stuk op.

Der er rigtig mange udendørs muligheder for at udsmykning facader, ydervægge, og hjørner med forskellige former for stuk. Det kan være alt fra søjler og relieffer til vinduesrammer, altankanter og hel- eller halvrosetter.
Har du stuk i tankerne til din ombygning eller forestående facaderenovering, så kommer vi gerne på inspirationsbesøg og fortæller om mulighederne.

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier