Tapet og fotostater

Tapet
Tapet giver et væld af muligheder, hvad enten du vælger designertapet eller almindeligt savsmuldstapet. Der findes efterhånden så mange designs, at du kan skabe et hvilket som helst præg, du ønsker. 

Ligesom med valg af farver kan vi hjælpe med at finde tapet i de rigtige nuancer og mønstre til de rigtige rum, ligesom vi naturligvis også sætter det op. Vi har et bredt udvalg af eksempler på tapeter og vægbeklædning, og det vi ikke har, skaffer vi hjem.

Fotostater
Fotostater giver virkelig mulighed for at give rum i hjemmet eller på institutioner et individuelt og markant præg. En fotostat er samtidig et helt enkelt middel til at skabe inspirerende rammer i et rum, der ellers er præget af hvide vægge.

På glatte overflader er der utallige muligheder for at opsætte fotostater, både af egne billeder blæst op i størrelse eller kunstfotostater efter eget valg. Har du noget bestemt i tankerne, kan vi både skaffe det hjem og sætte det op, og vi har masser af inspirationsforslag til fotostater.

Det kræver stor præcision at få fotostater på plads, men vi mange års erfaring med nøjagtig opsætning hos private, i institutioner, og hos møbelhuse.

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier