Maler i Skanderborg, Silkeborg, Horsens og Randers

Vi har en hel del af vores malerarbejde i oplandet til Aarhus, blandt andet fordi vi fungerer fast som maler for flere udlejere. Vi maler i Skanderborg, Silkeborg, Horsens, Randers og Herning, og tager i det hele taget rundt i hele Østjylland.
I forbindelse med flytning vedligeholder vi flyttelejligheder og huse, så de nye lejere kan flytte ind på et frisk, vedligeholdt lejemål. Typisk maler vi vægge og lofter indendørs, men facader, murværk og udvendig vedligeholdelse hører også til blandt vores opgaver.

Malerfirma - Maler i Skanderborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Herning eller andre steder i Østjylland.

Derudover tager vi os af malerarbejde for private, virksomheder og institutioner. For virksomheder kan det f.eks. være maling af gulve i fabrikshaller, som har brug for slidstærk maling for at klare belastningen fra maskiner og gaffeltrucks. Men det kan også være møbelhuse, der har brug for fotostater eller særlig udsmykning til deres udstilling.

Så hvad enten du skal have istandsat en enkelt væg eller et helt hus, hvad enten du har brug for maling til kælder eller kvist, så ring for et uforpligtende tilbud. Vi maler for dig uanset om du bor i Skanderborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Herning eller andre steder i Østjylland. 

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier