Nye muligheder

Effektmaling på væg

Hvis du har lyst til at få indrettet dit hjem på helt enestående vis, tilbyder vi en masse forskellige muligheder for at skabe variation og særpræg. Vi elsker faktisk, når vi får lov til at lave noget ud over de hvide vægge og for alvor leve op til titlen malermester.
Nye muligheder kan f.eks. være helt enkle løsninger, som at opsætte en fotostat over sofaen. Der er også de mere avancerede, hvor vi spartelmaler en eller flere vægge, så de får tekstur, farvespil eller højglans.
Hvis køkkenlågerne trænger til en opfriskning, kan vi klare det med sprøjtelakering, så køkkenet fremstår som nyt. Døre kan også få et frisk look, og det gamle klinke- eller betongulv kan få nyt liv med en slidstærk epoxymaling.

Vores forslag til nyt interiørdesign vil altid afhænge af dine ønsker, din bolig og de mennesker, der bruger den, og vi er altid glade for at levere inspiration.

Du kan f.eks. læse mere om.
• Stuk – indendørs og udendørs
• Tapet og fotostater
• Spartelmaling
• Sprøjtemaling af døre og låger
• Maling af gulve
• Farver

Der er mange forskellige muligheder i mange forskellige prisklasser. Uanset hvad du måtte have i tankerne, koster det ikke noget at få os på besøg til en snak om, hvordan din bolig eller virksomhed kan få et nyt præg.

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier