Maler i Aarhus

Vi udfører alt i malerarbejde i Aarhus og omegn.
I Aarhus maler vi både huse og lejligheder for private. Privat malerarbejde omfatter både almindelige opgaver som maling af vægge, lofter, vinduer, paneler og radiatorer, men også rådgivning om farvevalg og indendørs stil. Udendørs tager vi os af facaderenovering, maling af træværk og mure, og vi klarer såmænd også udsmykningsopgaver med udvendig stuk. 

I forbindelse med større ombygninger og renoveringer tilbyder vi også totalløsninger med andre håndværkere. Det har vi gjort ved flere totalrenoveringer af huse og ved en hel del badeværelser, hvor der har været brug for tømrere, murere, VVS-folk og elektrikere.

Farvevalg, materialer og stil indgår tit i overvejelserne omkring malerarbejde. Her er vi leveringsdygtige i farverådgivning og ny inspiration til indretningen,  både når malerarbejdet foregår udendørs og indendørs.

I Aarhus-området har vi desuden i mange år haft en fast aftale om malerarbejde for Marselisborg Gymnasium, hvor vi tager os af malerarbejde og vedligeholdelse fra gulv til loft og fra ydermure til indervægge.

Døgninstitutionen Dalgården har vi også arbejdet for siden 2008, hvor vi udførte en stor malerentreprise på to afdelinger i forbindelse med en totalrenovering.

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier