Malermester N.K. Snare

Vores malerfirma har eksisteret i Viby ved Aarhus siden år 2000. I den tid har vores malerarbejde været kendetegnet ved kvalitet, service og fleksibilitet. Vi udfører alt i malerarbejde i Aarhus og omegn, bl.a. Horsens, Silkeborg, Skanderborg og Randers.
>> Læs mere om Malermester N.K. Snare

Malerfirma i Aarhus - Maler i Aarhus

Malerfirma N. K. Snare løser alle opgaver inden for malerarbejde både indendørs og udendørs. Kvalitetshåndværk er udgangspunktet i alt hvad vi foretager os, og vi garanterer holdbarhed og et smukt resultat.

Vi udfører alle former for malerarbejde for private, virksomheder og institutioner og har gjort det siden 2000. Som maler i Aarhus udfører vi jævnligt vedligeholdelse på Marselisborg Gymnasium, og i forbindelse med opgaver for forskellige udlejere kommer vi rundt til Silkeborg, Skanderborg, Randers og Herning.

Ligesom Marselisborg Gymnasium maler vi også jævnligt for Jydsk Emblem Fabrik og døgninstitutionen Dalgården. Desuden er der rigtig mange af vores gamle kunder, private såvel som erhvervskunder, der vender tilbage med nye opgaver.

Her er lidt af det, vi kan hjælpe dig med:

Ring og få et uforpligtende tilbud, der omfatter: Fast pris, kvalitetshåndværk og inspirerende professionel rådgivning.

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier