Se vores Reference foto

Facaderenovering i Aarhus
Malearbejde på Marselisborg Gymnasium
Maling af butiksfacade i Aarhus
Maling af butiksfacade
Facaderenovering - Totalløsning
Fotostat ved Bolia i Aarhus

Referencer fra malerfirma Snare i Aarhus

Vi har samlet på glade kunder siden år 2000.

Vores kunder sætter pris på de samme ting, som vi selv lægger vægt på: Kvaliteten af vores malerarbejde, vores service, og vores fleksibilitet.

Video-reference fra Jydsk Emblem Fabrik


Video-reference fra Marselisborg Gymnasium i Aarhus


Video-reference fra privat kunde i Aarhus


kundehistorier - Male køkken i Aarhus

Egentlig er det lidt snyd, når tekstforfatteren både skriver tekster til hjemmesiden og en kundehistorie, men jeg har rent faktisk haft malermester Snare til at male mit køkken.

Kvaliteten kan jeg nyde til daglig, og et eksempel på det fleksible fik jeg, da Snare ankom for at gå i gang med at male køkkenet. Han konstaterede, at det nok var lidt svært at komme til væggene – jeg havde fået leveret en flok køkkenelementer lidt tidligere på dagen, og de fyldte som jeg ved ikke hvad. Men i stedet for at se opgivende ud, hjalp han mig med at flytte elementerne, og han nåede snildt det aftalte malerarbejde, inden køkkenet skulle sættes op.

Så efter at have set malerarbejdet, kan jeg varmt anbefale malerfirmaet N. K. Snare, bekræfte at kvaliteten og fleksibiliteten er i orden – og for egen regning sige god for det, der står her på hjemmesiden.
Jakob Drud, Tekstforfatter hos Tekstmagi

Mere om referencer

Her kan du se billeder, video og kundehistorier af en lille del af det malerarbejde, Malerfirmaet N. K. Snare har udført gennem årene for vores kunder i Aarhus og omegn.

Ønsker du yderligere information omkring vores referencer eller har du spørgsmål om et kommende byggeprojekt, så er du velkommen til at Kontakt os og få en snak.