Udskriv »

Facaderenovering

Facaderenovering i Aarhus
Maling af butiksfacade

Med til en ordentlig facaderenovering hører en grundig vurdering af facadens tilstand. Hvis vi vurderer, at der er behov for udskiftninger eller reparationer, inden vi maler, henviser vi gerne til tømrer eller murer. Vi tilrettelægger også gerne hele opgaven som en totalløsning. Det eneste, vi ikke gør, er at male over skader på bygningen.

Maling til facaderenovering afhænger af overfladen og hvor udsat facaden er for vejr og vind. Vi har et stort kendskab til silikatmaling, armeringsmaling, tykfilmsmaling, silikonebaseret facademaling, murmaling og olieemulisionsmaling, så vi vælger de mest effektive materialer til hver opgave.

Som ved alle maleropgaver rådgiver vi naturligvis også om farver, muligheder og æstetik med udgangspunkt i dine ønsker. Vil du gerne se, hvordan en farve tager sig ud, maler vi gerne et større areal, så du kan vurdere farveindtrykket. 

Har du brug for at få malet eller renoveret din facade, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier