Udskriv »

Farver & farvevalg

Vi ved, hvordan farver virker, og hvordan du kan forny dit hus, institution eller virksomhed med et moderne og harmonisk farvevalg. Derfor er vi altid klar med inspiration til dit farvevalg, uanset om du bare har brug for en opfriskning eller overvejer helt nye kulører. Farver skal passe sammen, og de skal passe til det rum, de bliver brugt i. Og de udvendige farver skal passe til området, hvor bygningen ligger.

Vi snakker sammen om, hvad du forestiller dig, og på den baggrund kan vi give en masse gode fif. Nogle gange er det f.eks. ikke nødvendigt at male et helt rum i en bestemt kulør for at få den ønskede effekt. Farver man en enkelt væg, kan de øvrige hvide vægge brede rummet ud, mens den kulørte væg giver rummet karakter. Der er også stor forskel på, hvordan farver virker i små og store rum, og rum med meget eller lidt naturligt lys.

Når vi er nået frem til farvevalget, maler vi den ønskede farve på væggen i et par kvadratmeter, så du kan få et indtryk af hvordan farven virker, inden du bestemmer dig.

Metallic effekt med maling
Effektmaling til væg

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier