Udskriv »

Totalløsninger på malerarbejde

Totalløsning på malerarbejde

Malerarbejde er tit en del af større ombygninger eller renoveringer. Vores filosofi er, at et godt byggeprojekt ikke kun handler om et godt resultat, men også om at processen glider ubesværet – uden unødig ventetid, forkerte leverancer eller glemte aftaler.

Derfor tilrettelægger vi gerne en totalløsning i samarbejde med forskellige håndværkere, f.eks. murer, tømrer, fugemand, elektriker, VVS-mand eller gulvmand. Vi bruger folk, vi kender, så vi kan stå inde for resultatet. Desuden er det meget lettere for os at koordinere arbejdet, aftale forløbet og yde den bedste service.

En totalløsning kan gælde alt fra nye gulve til totalrenovering af et hus eller en lejlighed. Vi har istandsat mange badeværelser, hvor malerarbejdet skal koordineres med både murer, VVS og elektriker. Entreprisen kan også være facaderenovering hvor træværk, mørtel, puds eller mursten skal skiftes før malerarbejdet går i gang.

Alle totalløsninger udføres selvfølgelig i overensstemmelse med de gældende lovkrav og med tegning af de lovpligtige forsikringer. 

Gode kunde referencer

Facaderenovering
Tapet og fotostater

Vi har gennem årene opbygget gode kunderelationer og har mange gode referencer at henvise til, f.eks. Marselisborg Gymnasium, Jydsk Emblem Fabrik, døgninstitutionen Dalgården og mange flere. Kontakt os for yderligere info omkring referencer.
Se også vores > Kundehistorier